Alex Day är blond?? :O

Alex Day har gjort en ny video.. Har han färgat sitt hår blont eller inte?? :O Kolla själv så får ni se!


Kommentarer! :d

När jag loggade in på blogg.se idag så upptäckte jag att jag hade fått 6 nya kommentarer! :D Min blogg är populär (elr ja.. enligt mig iaf). Men det var ju mest "kolla min blogg jag har tävlingar" men, men :P Iaf en början! :D

Fair Play Cup!


Alex Day

Så nu kommer Alex Day senaste video som jag utlovade ;)


Charlie McDonnell

Här kommer Charlie McDonnell's video som jag lovade ;)


Fair Play Cup!

Hallojsan! :D

Jag har kommit hem i från Faril Play Cup i Jönköping! :D Det var aweseome! Vi vann inte men vi kämpade as mkt! Vi kom tvåa i våran grupp! (Y) Vi kom till A-slutspel. Men förlorade tyvärr. Ni måste bara å på den cupen den var så skön. Vi bodde på John Bauer gymnasiet. Och i samma korridor så bodde det P 96, P 98 och 18 åringar. 98:orna var lite störande ibland... :/ 96:orna var helt okej! ;) Dom gjorde inte spec mkt. Så dom var itne så roliga. Men när musiken kom igång då började dom lite Xd haha. Men annars så var det helt okej. Förutom när vi skulle sova så hade jag en väldigt hård madrass :( Och så fick alla skratt anfall! xD (Båda nätterna Xd) hahaha, det var så kul... Men det var värkligen en awesome helg! :D Om du spelar innebandy så måste erat lag åka dit! :D Vem vet, vi kanske till och med möts?

Ana Gina Show: Erik och Mackan

Fatta hur glad jag blev när jag fick reda på att Erik och Mackan skulle vara med på showen! :D Dom är så roliga! Xd
Detta var det roligaste klippet på showen :D <3 Så skönt! Xd "För jag behålla detta kortet?" XD hahahah.
Hela showen hittar ni här:
http://svt.se/2.144626/1.2211462/klippsymfoni/?video2211462=2370918
Jag kunde inte "bläddra in" videon så det fick räcka med en länk! Men detta var det bästa programmet på hela showen! :D <3 SÅÅÅ VÄRT ATT KOLLA PÅ ASSÅ! :D
Har kollat på det tre grr nu!!
VÄNTA, VÄNTA, VÄNTA!! AHAHAHAHAHAHA!!! XD <3

Mitt nya tema! :D

Vad tycker ni om mitt nya tema?? :D Xd

Nej, men jag tog bara ett ifrån blogg.se Xd Man såg ju inte så mycket på youtube videorna :P (gör man ju inte nu heller men lite bättre Xd)
Today is your birthday and we are celebrating the day that you where born
Now that your 30 you got to be happy so you don't be forlorn
OMG your 30 years old that just doesn't compute
Happy birthday to you Luke is time for you to rebut, rebut, rebut



Känner ni igen den? :O

Alex Day ;)

Alex Day var den grymma hombren som ni skulle följa ;) Han kallas oxå nerimon med det är på youtube ;)

Jag kan hjälpa er att börja följa han och Charlie McDonnell (charlieissocoollike) fån och med nu så kommer jag lägga upp deras videos ;)
Den första var den senaste men jag gillar verkligen sången på den sista :D Awesome!!

Fail!

Som ni kanske förstår så stämde inte riktigt förra avsnittet...

Men den gjorde faktiskt det då jag skrev det (typ) Xd
FAIL!! Det påminner mig om charlieissocoollike :D

Skidor

Detta är tidsinställt inlägg ;)

Men nu är jag nog i backen och åker för fullt! :D AWESOME!!! Har ni tänkt på en sak, i nästan varje (eller varje) så försöker jag skriva ordet awesome, ibland random oxå :P Men det är bara för att det är awesome :D Fick det ifrån Barney Stinson, som jag la upp video tidigare ;) Han är Awseome!!

Hehehe..

Nu så sitter ni i skolan medan jag sover, äter frukost, eller redan ute i backen haha :P Men har era dagar varit lika awesome som mina (som förmodligen blir awesome)?? :)

Idre Fjäll!!

Nu är jag på väg upp till Idre Fjäll, awesome :D
Kommer förmodligen inte kunna blogga där uppe :/ Så jag ställer in några inlägg ;)
Ja... har inget spec att säga nu då... Nu när jag skriver detta så är det fre 25 feb 20.13.05 (typ) bara så att ni vet ;) MEn det är söndag för er ;)

Statistik

Detta gillar vi! :D Snyggt jobbat ni!

Våfflor

Idag så har jag käkat våfflor med sylt och grädde! :D :D Det var verkligen JÄTTE längesedan som jag käkade det!! Men jag har ju glömt att berätta vad jag gjorde i söndags! :)

Jag slingade nämligen håret blont med en slinghätta! :) Det gick bra men det blev lite orange men det ville jag att det skulle bli. (Det blev orange bara för att jag hade rött hån innan ;)
(Inte jag på bilden, jag tog bilden ifrån google) MEn det är en slinghätta om ni nu inte visste det ;) Men imorn kanske jag hinner att blogga, jag måste packa och sen så ska jag göra ngt spec.. :)

Annie gjäst blogg Ar!

cha cha bloggen! Peja herer fast nej jag ser inte vad jagn skftibvrt GFGGGlakeöbgvö sbj HOn är här och är i skolna, kul va? Men sen ska hon nog... jag vet inte... Ialf så har vi svenska snart.
PUSSEN
snygingen som gäst bloggar ;)

RSS 2.0